Woordvoering

Journalisten bellen niet 'zomaar'. Ik heb voor verschillende werkgevers gewerkt, van de politieke rijksoverheid tot de commerciële wereld van showbusiness en alles wat ertussen zit. Ik weet wat journalisten willen, hoe je nieuws kan maken en hoe je je voorbereid. Dat wat jij denkt dat nieuws is, is het in de ogen van de journalist soms niet. Wat kun je dan doen? Hoe bereid je je voor op mediaoptredens? Woordvoering is mijn passie: een ingewikkeld verhaal eenvoudig aantrekkelijk maken. 

Media begeleiding 
Uiteindelijk komt het erop neer dat de voorzitter, een directeur of bewindspersoon media juist te woord staat. Dat is minder spannend als je het goed voorbereid. Ik ben vaak de motor én vertrouwenspersoon van de bestuurder. Samen ga je voor het beste resultaat. Ik geniet ervan om alles te laten kloppen.